Tuesday, July 27, 2010

saya pergi..

ye, aku pergi. so jangan cari.


ahaa merepek. aku nak pegi melancong belajar nih. hohooo. tak sabar rase nak meng-tan-kan kuliat ala-ala Jake!keh3,, ini ialah lelaki idaman chaza. jangan kacau ;p


kami akan pergi ke Pulau Redang, tapi tak stay kat sana. kami akan stay kat one of the pulau under Redang, which is Pulau Pinang. aku da buat research sikit pasal Pulau Pinang ni. see the map of Redang islands below for further information. The Pinang Island is the second largest island here.



and a few more research aku dah buat. nak kena bawak roti banyak-banyak ni sebab time turun laut, boleh kasi fish makan. banyak jenis ikan include the various kind of rabbitfish, parrotfish, grouper, scissortail sergeant and the moon wrasse yang laju-laju je akan datang kat kita (same thing happened at Kapas). nanti boleh la upload gambar ikan-ikan kat Redang ni pulak. :D 


next week (insyaAllah), aku akan upload gambar kat tumblr.log aku, and few here++storeyyy. k, got to go. have a nice dayy all~! :D






ps: and the best thing is, aku dah ada kamera. :D

4 comments:

Pelatt said...

nanti gua jumpa lu kat sana ok.

.::s e n t::. said...

lu datang jumpe gua siap ngan bfast skali..! barula NAIS!

zey said...

the saddest part is..kita xdpt g pulau pinang kan,
pulau ape ntah...
xbes sgt...
but as long aq dpt hang-out ngn korg semua,
dat would b the best thing hppnd in my life! =)

err...aq rse skang aq lebih tanned dr jake! huh!

.::s e n t::. said...

zey; hahahh! nais lorr lagi tan dari jake satri..! kahkahkah~