Friday, May 21, 2010

tomorrow's to-do lists

20mei2010; 130petang; kuantan

alhamdulillah selamat jejak kaki ke bumi pahang ni. rindu! :') aku tak kira lak brape lama dah aku tak balik umah ni, tapi randomly aku kira almost 3months jugak la tak jejak kaki ke umah. sadiss betol la. akhirnya hari ni, alhamdulillah sampai jugak :))

aku sangat-sangat bersyukur dapat balik ni bukan la ape, cuma sbb da lame sgt kan xblk. tambah2 lagi, tadi aku naik bas SANI EXPRESS; yg mane kita tau, pernah mengorbankan byk nyawa dlm 1accident yg sangat ngeri! sentap gila aku pagi tadi, time gosok gigi, yana cite yang palap (mmbe aku) tegur time aku beli tiket tu. 

ayat palap; eh ni bukan ke bas yg 30owg mati tu ke?

SENTAP jantung wa der! :'((


tapi takpe. believe in Him :) baca doa naik kenderaan sebelum gerak tu. alhamdulillah. selamat dah sampai :')


well sedia maklum da kan, balik umah jadi bibik. teehee. rindu weh keje2 bibik ni. betul ckp incik pepel (eh da lama rase x inteprem nme incik pepel) ;P


ini dia, to-do-list untuk esok (noted this: ni untk esok. lusa maybe bertambah2 keje :D );
#1. kemas umah (mestila)
#2. cuci kipas
#3. masak (fr sure!)
#4. basuh baju
#5. lepaKing
etc etc..


okie dokie. have a nice dayy semua coz im having a really nice holidayy here! :') 


p/s: sangat bahagia + seronok bila lama xbalik sbb rasa itu lain. adriana rajin nak peluk and slalu berkepit ngan aku. faiz pon senyum lebar je nampak aku. teehee~ 
ciksent sayang babies sume! :') 
xoxo Like

3 comments:

zey said...

uit.cane ley rndu wat keje2 bibik??
ni nnt blek ukm bley smbng wa keje2 bibik yer.
bsuh kipas...bsuh bju aq... msak (4 sure!)

yana kata s0ry3.. [ikut versi0n dia..haha!]

.::s e n t::. said...

hahhahaa..sengal
kipas masih bersih ye..xperlu dicuci ;p
aku nk rasa kau msk lak chaza! :D and fr basuh baju tu..? a BIG no-no ;p

Mr.Nik Syafiq said...

ape2 pun, ENJOY!!!!!