Thursday, June 16, 2011

kenapa KITA tak suka (read: benci) bila wujud group kpop malaysia?

OK..

korang mesti pernah dengar, pasal orang lelaki ni, dia suuuuuuuuukaaaa cuci mata tengok pompuan seksi, badan montot montok...tapi last-last, dia pilih pompuan yang elok, sopan jugak untuk jadi isteri. kan? *ceh..lelaki ni alasaann jek lebih..pffffttttt! -__-"

so pada pendapat aku lah kan, sama la macam perempuan kat malaysia ni. kitorang memang suuuuuuukaaaaaaaaaaa gila lah layan kpop, kdrama ke apa2 jela pasal korea..sebab lelaki/artis/pelakon korea jambu-jambu air ^^ pastu pulak body mantap, chocolate abs diorang xyah cakap la kan *drools~ pastu menari pun mantap-mantap jek. dalam drama ala-ala badboy tapi hati sweet...mana lah pompuan tak cair kann! 

chocolate abs. rasa nak makan tak? HAHA


tapi 
bila dijelmakan dalam bentuk 'lelaki korea', dia jadi mcm ni:

terus laju-laju tutup mata *eleh~



TAPI kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....


kita orang perempuan Malaysia suka TENGOK jek lelaki korea nih. kitorang tak expect la pulak ada lelaki melayu / malaysia yang berangan lebih nak jadi ala-ala korean guys. LOL.

 perut buncit, ada hati? duhh~
noted: yang kiri tuh.




kesimpulannya:
aku just nak bagitau la, pompuan ni dia suka tengok laki korea tapi x bermakna dia nak laki m'sia/melayu (mcm 24:7) tu jadi macam ala-ala korea jugak. so, lebih kurang jela kan macam perumpamaan org lelaki yg kononnya suka tengok pompuan seksi, tapi akhirnya amek pompuan sopan+baik2 je jadi isteri. make sense tak nih? haha..

just be ourselves jela, selamba?



ciao!

5 comments:

Nik Syafiq said...

hahahaha.reaalllly trueee

Sey-jii Ha-fiz said...

stupiak fake copycats kpop wannabe....
atleast grow some ABS or whatsoever muscles...dey reali dun have idea what isit like to be kpop artist...

anyway, about that cuci mata....
it's the law of human nature,
fetish terhadap sesuatu....

if men is allowed to be pervert,
why women kennot....xphm wif dis biased
concept

JustKeepOnWriting said...

wahahahaha...jangan emo2...jaga mata jaga hati..nak hadap sorang2 cakap, hujung nyawa pon xabes lg..masing2 tegak ape yang masing2 suka..dengar je dan belajar :D n harap sedar diri tu datang

zey said...

dia macam ni lah,walaupun aq suka 6packs Yaacob Hitam, [read:Jacob Black], tapi aq masih nak dgn Aaron Aziz n Fahrin Ahmad yang penuh dgn ciri2 kemelayuan. ehem~

.::s e n t::. said...

nik: :)

golem (?): haha rilek la. ni pandangan aku je

misskeep: golem je emo

zey: alah lu! x habis-habis dgn lu punye aaron aziz :P tapi lu layan changmin gak kan..wahahaaa :P