Saturday, October 9, 2010

K I T A dengan kawan baru...! :D

K I T A [aku, yana & chaza] skang ni dah ade kawan baru. hehe..tak sangka gak la boleh tersangkut, hang sama-sama dengan this beautiful creature ni ;) our kawan baru is, Kak Intan. dia ni kitorang kenal pun sebab dia amek Master under Prof. kesayangan kitorang; Prof. Gires Usop *winkwink* siap yana jadi presiden fan-club Prof Gires..gituh! :D 

senanye aku agak tak sangka lahh akak ni jenis gila-gila gak. kat UKM ni, dia stay kat KKM (kolej sama ngan chaza & yana). dia ni ter-sangat lahh lonely sebab dia xde membe kat sini, melainkan kak siti and orang-orang kat lab Prof. Gires tu. sungguh, aku tak sangka akak ni boleh lak ngam ngan kitowg..haha. ni mesti sebab mulut kepoh yana, and perwatakan yana yang tersangaaaaaaaaaat lahh peramah! kalau bukan sebab yana, lab Prof. Gires tak meriah (dan hidup Prof akan makin papa kedana..keh3..joke! ;p)

and aku pelik gak, orang yang macam kak intan, boleh je ngam ngan yana. apesal ade 'orang-orang' tu takleh ngam ngan yana? bagi aku la, ni mesti kes hati baik/jahat ni. kak intan hati baik and selalu positif ngan orang, thats why la boleh ngam ngan yana, and kitorang jugak. :D

and untuk 'orang-orang' berkenaan, Allah je yang tau.


ohh like we care, kan babe?

cheers! ^^/






ps: K I T A suka Kak Intan sebab Kak Intan cantik..! :D

pss: ohh ya. last nite ws so enjoyable. thanks Kak Intan belanje sate kajang & bawak kitowg pegi makan :D

4 comments:

zey said...

nak taw x, first impression rum8 aq kat yana is : she is soooo n sooooo friendly, n senang nak masuk ngn org.

sadly, the other environment is dffrent =,(

anyway..best hang out ngn kam0o semua mln semlm.. =)

hakeem kira said...

rambut sama itam..tp hati lain2

penhati said...

KITA sgt enjoy ngan kwn baru!
^_^

sent:"like we care!" ^_^
syaza: thanks! ^_^

~aku ingat:"jgn layan budak2,biar org bt jahat kat kite,sabar n indie ok!"

^__________________^
thanks 4 everythng!

.::s e n t::. said...

zey: smile aje :D *hwugs

kira: aite. thats th reality :)

penhati: sama-sama :) *hwugs