Thursday, August 19, 2010

saya lagi kenal sayang saya.. :">

blogger ni baru semalam aku mula follow belog dia. http://zackzukhairi.blogspot.com/ mamat ni supa dupa sweet kot. untung girlfriend dia. :) entri sedap masyukk layan. tapi yang paling aku suka, entri saya kenal sayang saya ni lah. hehe..please. ada lagi tak lelaki sweet macam dia ni..? nak! *haha. tak memasal*

:">


ps: heyy Zack. lu sweet sangat, oke? sangatt.[! ! !] haha. sketch pun sempoi jek. wa suke la der!

pss: dan memang, lelaki yang sweet lebih menambat hati [aku]. tapi Zack tak sesuai sbb dah berpunya,,hahaha. well guys, bagi aku Fine guys open my eyes, smart guys open my mind but only a sweet guy can open my heart! *serious. nak sweet guy. please. aminn* tehee~

6 comments:

Mr.Nik Syafiq said...

aku doakan supaya impian ko tercapai..nanti boleh dapat baby yg sweet gak,hahaha

Mr.Nik Syafiq said...

weyh..da baca blog die...perg....memng best la,memng feel...kalu aku jd girl pun aku akn jatuh hati kt die....sweet,hehehe

MOFASAD said...

gua lagi sweet dari dia! huh!

hahaha

+d.O.Y.A.h+ said...

dia memang sweeeett sgt.

.::s e n t::. said...

nik: kan kan kannn..~ ;))
*aminn fr the doa. teehee~

farid: auchh! okai. haha. sweet is nice. treat women/girl nicely, then u're sweet..ekekekk~

doyah: tau xpa! :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ikut kau lah...janji cool