Friday, August 27, 2010

ohh bulan..

+semalam dan kelmarin[ 2 hari lepas], bulan lawa sangat. 
+aku message 'kau', suruh cekidoudd bulan tu. 
+aku cakap; "bulan cantik!" 
+tapi 'kau' kata, 'kau' malas. sebok makan katanya. 'kau' tanya aku, "Kenapa dengan bulan hari ni? Cerita lah". 
+aku malas cerita. 
+lalu 'kau' mengatakan aku tak romentik. ciss!~ ada ke patut??


****************************


*padan muka 'kau'. 'kau' baca ni, nasib lah. aku ter-cerita lak kat belog pasal conversation kita. bukan pe. aku cuma mahu memperkhabarkan kepada semua, sungguh. bulan cantik sangat malam tadi. teehee~


bulan malam semalam lebih kurang macam ni lah. besar. time tu lebih kurang pukul 8 malam
#source: pacik Gugel.

lepas tu, bulan jadi kecik. lebih kurang macam ni jugak. tapi ini bulan masa pergi Pulau Redang, hari tu.
#credit to; Macus.




ps: seriously, aku terasa nak melepak atas rooftop! nak layan bulan bintang. :)


pss: abang ipar aku cakap aku jiwang. ngek! menghayati keindahan ciptaan Allah, tak salah rasanya mengidam nak lepak atas rooftop. :P



6 comments:

Nik Syafiq said...

haah,memang lawa bulan...tyme mlm tu pun aku lepak kt pantai....tp xley nk maik pic bb xde bateri....sib bek umah tepi pantai...layan bayu laut sambil lihat keindahan tuhan,hehehe

.:padie_eyla:. said...

haha. indah2. ;p

syidasyisya said...

sent. kau tu adakah salah seorang dlm list yang ko kasi kat aku tue?? ha3

.::s e n t::. said...

nik: ahahhaa..nice gila aktivity kau :D

padie: kannn~ ;)

syidasyisya: mane adeeeeee~ lain lain. :P

MiDHasHiM said...

sape kau tu sent :-"

.::s e n t::. said...

mid: entoh! :P