Monday, June 28, 2010

ke-SENTAP-an aku :"(

assalamualaikum :)

holla! okay baru lepas tengok game england-germany tadi. well, aku sokong dua-dua termasuk spain for WC. tapi for this game, for sure lah sokong England lebih! yeahhh! sokong sangat sampai gaduh-gaduh mulut ngan abang Radzi aka abg ipar aku tuh. sengal! mulut dia memang kepoh bile masuk bab nak kenakan orang.huh! baran memang baran. segala suara jantan aku pun kuar tadi! geram weh! ape tidaknye, 2nd goal pun reff BUTA! wadefakk?! yee..aku mencarut kali ni. tapi ini atas tulisan sahaje. wa x sebut carutan-carutan tepian jalanan ni. cukupla sekadar menulis bagi melempias rasa amarah di hati (cehh!) oke enaff. aku takpuas hati gilakk! tak puas hati ngan corak permainan England yang memang gelabah, pass bola laju-laju tak target langsung!,melencong entah ke mane! then, menambahkan lagi baran, si Rooney takleh diharapkan langsung! apekejadahnyeeeeeeee?!!!!!!!! kau kelab ManchesShit United, tapi main memang cam haram la untuk England. takde langsung semangat nak main sungguh-sungguh untuk negara! boleh tengok sangat dia semangat ke tidak. time nyanyi national anthem pun dia buat muke patung jek! sheeeeeeeeeeeeeshh!! marah ni. siap r pasni Rooney keje cat line padang jek. tak caye?? nak tengok?? hah, tengok nih! amek kau Rooney!!!  

sila tengok minit 1.11 :D 




hah, dan lagi. aku dah state-kan kat atas tu pasal 2nd goal England. lepak jek reff ye cakap gol tak masuk. deyy! even penonton yang duduk bertentangan dari goal tu pon bole nampak la weh bola tu masuk! kalau atas line aku boleh terima la kalau reff tu rabun @ buta! tapi ni terang takyah sebok-sebok, gatai-gatai nak suluh nampak bola masuk! eiiiiiiiiii..serabut tol la! tambah lagi dengan abg radzi si kepochi tu mengapi-apikan aku. ringan jek tangan ni nak baling remote controller kat dia tapi suami orang lak,,ahahaha. geram! ape guna mic yang kau pasang kat telinga tu kalau bukan gunenye untuk saling ber-communicate ngan pacik jaga line tuh? S E N G A L ! ! =.="

akupercayainikeptenfastastika.selamanya!


balik Malaysia jela jum hunny! :">

apa-apa pun, KONGRATULASI buat Germany. main memang cun tadi :D tapi still, nak England menang. nak Gerrard menang. teehee.



theKaKIEsnOtesnota.kakioke, ada lagi 30minit menurut jam aku la before argen's game kick-off. mau golek-golek sebentar. pss: puasa yokk esok! :D

4 comments:

Mr.Nik Syafiq said...

same la kita....aku siap pakai bju England tp last2 kena kutuk ngan ayh aku ngan adik aku...tp tu la hakikatnye...England men teruk sangat...dn aku tau ko pun panas bb tu aku msg,hahaha

.::s e n t::. said...

hhahahaha..mulut bising gile kot time game tu. gaduh ngan abang ipar aku lagi,,keh3

siot gile aku tgk news tadi, linesman tu xnak mintak maaf kat england..wth!

aleen adela akoo ^_* said...

nak tompang nyentap jugak bley?memang panasss je ngan ref psl gol ke2 2.sian dorang.klo aku pon da xsmangat nak maen lps 2.haih..

.::s e n t::. said...

aleen: dialu-alukan untuk menyentap :)